Mama Ria

By: Mama Ria

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 23-Jul-2007 14:50 Email | Share | | Bookmark
Hasil anyaman dari rotan

Bekas Bawang Berpenutup 1 biji = RM25.00
Bakul Buah 1 biji = RM20.00
Bekas bunga@hamper 1 = RM25.00
View all 9 photos...
sesaper yg ingin menempah boleh la contact saya.... semua barang2 nie mmg hasil kerja tangan saya sendiri..... harga masih boleh dirunding.....

kalau tang kaler tu u all boleh pilih nak kaler aper

idacrafts@gmail.com


Saturday, 21-Jul-2007 03:07 Email | Share | | Bookmark
Bakul anyaman Kertas

Bakul telur kecil = 1 biji RM1.00
Bekas hantaran = 1 biji RM15.00
Pasu Bunga Kertas = 1 buah RM30.00
View all 7 photos...
Pada mereka yang berminat boleh la email saya. harga boleh dirunding lagi...


Dyda
idacrafts@gmail.com


Friday, 24-Nov-2006 04:18 Email | Share | | Bookmark
aku.. mimie dan ida..

wif my fren...
me n mimi
wif ida...
View all 5 photos...
Venue: Pizza Hut Tampin
Time : around 2'o clock

seronok dpt bersama geng baik... mimie ngan ida best fren masa sekolah menengah until now... ehehe..
biler la lagi dpt bersama2 dgn korang semua...

Diha.... neighbour aku yg mmg close dgn aku..


Wednesday, 6-Sep-2006 05:50 Email | Share | | Bookmark
Mase gi Cherating 1st until 3rd Sept.

aku dgn hubby.. dah ngantok nie..
hubby aku nak nyanyi time nie..
tele match
View all 10 photos...
nak kata honeymoon day pun boleh gak.. tapi pegi reramai dgn kelab keta so, takdok privacy dah... ehehe... aper2 pun mase dinner club aku dpt grand prize.. huhu.....nak tau apor??

PERCUTIAN 3D 2N AT PANGKOR ISLAND.. nie baru honeymoon kan??? tapi tak tau bile lagi nak pergi.. maybe lepas raya.... rezeki kawennnn...


Friday, 11-Aug-2006 23:38 Email | Share | | Bookmark
My car..

 
 
 
View all 6 photos...
keta aku ngan keta laki aku...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net